Update Munchen: 3 atacatori au reușit să fugă și sunt căutați de Poliție

Cel puţin trei indivizi înarmaţi sunt căutaţi de Poliția din Munchen, după atacul comis într-un fast food din centrul comercial Olympia.

Poliția suspectează un atac terorist.

Ministerul bavarez de Interne a confirmat 3 morţi în atacul din mall , deși presa vorbește despre mult mai mulți (10-15). Tot media vorbește și că 10 persoane ar fi fost rănite.Radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk, citat de Associated Press, a anunțat că 6 persoane au fost ucise la Munchen
Pe de altă parte, Poliţia afirmă că nu ştie unde sunt atacatorii.

 

Într-un mesaj pe Twitter, forțele de ordine anunță că în acest moment are loc o intervenție polițienească importantă și îndeamnă populația să aibă grijă şi să evite locurile publice.

De asemenea, șoferii de taxi au fost îndemnaţi să nu ia pasageri din zona Stachus, cunoscută şi Karlsplatz.

Departamentul de pompieri a infirmat incidentul armat din această zonă din centrul Munchenului, unde agentia DPA relatase că populația s-a adunat și că au avut loc scene de panică.

Circulația mijloacelor de transport în comun a fost oprită. Și Gara centrală din Munchen a fost evacuată, iar traficul feroviar este perturbat.

Acesta este al doilea atac comis în Germania în mai puţin de o săptămână . Luni, un imigrant de 17 ani a rănit 5 pasageri ai unui tren, în Bavaria.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS