Confidenţialitate

În zilele noastre, mediul online este accesibil tuturor, iar ura de-aici a luat din ce în ce mai multă amploare. O statistică oficială arată că 7 din 10 prieteni de-ai tăi primesc comentarii negative la postările lor din social media. Poate ești chiar tu unul dintre ei.

Ți s-a întâmplat să eviți să postezi ceva, din teama de a nu deveni ținta agresiunii online? 25% dintre noi refuzăm să ne exprimăm personalitatea și pasiunile în mediul online tocmai din acest motiv. Sau, dacă am fost deja aspru judecați în online, poate am ajuns să le dăm crezare și renunțăm la pasiunile noastre, la lucrurile care ne fac plăcere și ne încarcă.

Cum ar fi fost dacă marii artiști ai lumii s-ar fi lăsat descurajați de cricitile negative primite? Oare ne-am mai fi bucurat de operele lor?

Îți prezentăm un film care ar putea fi chiar și despre tine. Sau despre orice artist sau creator care se confruntă cu lupta dintre pasiunea lui și comentariile răutăcioase primate online.

 

O producție ING, susținută de Europa FM

În noul an, important e ce-ți dorești tu,
nu ce zice lumea.

Alege o rezoluție care ți se potrivește:

Îmi voi urma pasiunea, voi ignora ce zice lumea
Mă voi uita la fiecare comentariu negativ ca la un pas înainte
Voi răspunde la fiecare comentariu negativ cu ceva pozitiv
Le voi scrie altora doar ce mi-ar plăcea și mie să primesc
Mă voi apuca de un nou hobby, chiar dacă pare o nebunie
Chiar dacă îmi vine uneori, nu voi renunța la pasiunea mea
Voi lua în considerare doar părerile care mă ajută să evoluez
Nu voi încuraja schimburile negative de replici online
Voi ignora comentariile negative pe care le primesc
Voi încuraja și alți oameni să-și urmeze pasiunea

Se spune că așa cum îți începi anul, la fel va continua. Începe-l cu o rezoluție care să-ți amintească despre pasiunile tale, despre faptul că ele sunt mai puternice decât orice comentariu negativ pe care l-ai putea primi. Rezoluție cu rezoluție vom crea împreună un mediu online mai prietenos, mai pozitiv, mai plin de oameni care își urmează drumul cu pasiune.

Semnează rezoluția pe care ți-ai ales-o și arată-ne că simți la fel ca noi. Astfel, vei participa automat la un concurs care îți poate aduce niște lucruri utile, ce te vor ajuta să te ții de pasiunea ta anul viitor: notebook reutilizabil, încărcător wireless, popsocket și boxă wireless.