Confidenţialitate

Un pod rutier dintr-un oraș din Pennsylvania s-a prăbușit cu câteva ore înainte de vizita lui Joe Biden | AUDIO

Un pod rutier din oraşul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, s-a prăbuşit astăzi cu câteva ore înainte ca preşedintele Joe Biden să sosească într-o vizită. Președintele urma să vină în fostul oraş siderurgic tocmai pentru a evidenţia eforturile sale de a consolida infrastructura din ţară.

Zece persoane au fost rănite uşor atunci când o parte din podul plin de zăpadă s-a prăbuşit într-o vale împădurită, au explicat autorităţile locale.

Preşedintele Joe Biden a fost informat despre acest incident şi vizita se va desfăşura conform planificării iniţiale, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Podul prăbuşit fusese inspectat în luna septembrie.

Numai în statul Pennsylvania se află 3.198 de poduri în stare „precară”, potrivit Departamentului Transporturilor din SUA.

Incidentul este şi un argument pentru cererea lui Biden de investiţii substanţiale pentru modernizarea podurilor, autostrăzilor şi altor obiective de infrastructură din SUA.

Sursa foto: Twitter / Barstool Yinzers

Citește și: Italia: Persoanele vaccinate sau trecute prin boală nu mai prezintă test COVID negativ la intrarea în țară dacă vin din UE | AUDIO

Autor: Liliana Nicolae

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.