Confidenţialitate

Un nou sezon Deșteptarea începe pe 9 septembrie, la Europa FM, cu Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia

De luni, 9 septembrie, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia revin cu un nou sezon Deșteptarea.

”Vacanța mare ține până când nu mă mai încap pantalonii”, a putut fi auzit, în programele Europa FM, cum se amuză Vlad. ”Nu uita că eu eram la cură de slăbire când am plecat în vacanță”, a ținut Luca să completeze. Concluzia ar putea fi, lejer, ”concediul dăunează grav greutății”, așa că cei trei prieteni pun punct concediului și revin cu un nou sezon la Europa FM.

După ce s-au amuzat pe seama formei în care se vor întoarce de luni, cei trei matinali ajung la proba adevărului, la ora 7:00, când vor spune din nou ”bună dimineața” de pe frecvențele Europa FM.

”Cine se trezește de dimineață, ajunge prietenul nostru. Așa că vă cerem din nou prietenia, luni dimineață, de la 7, la Europa FM. Știu că am stat cam mult în vacanță, dar vom recupera începând de luni. Avem rețeta potrivită pentru trezitul cu zâmbetul pe buze, cu cea mai bună muzică de ieri și de azi, și cele mai importante știri ale dimineții. Deja număr orele rămase până luni dimineață la șapte”, mărturisește George.

“De mai bine de o lună de zile mă trezesc dimineața și mă culc la loc. Nu știu ce-i cu mine! Cred că de asta m-am și îngrășat. De-abia aștept să ne auzim luni dimineață si să rezolvăm problema”, spune Luca, matinalul care mai pregătește o surpriză în noua grilă de programe Europa FM din această toamnă, dar despre care promite să ofere detalii în curând.

”Abia aștept reîntâlnirea cu toți prietenii noștri, pe frecvențele Europa FM! Va fi un sezon Deșteptarea pasionant, plin de surprize grozave pentru ascultătorii emisiunii.

Noi vom face și mai bine ce știm cel mai bine să facem: să alegem tot ce-i mai interesant, amuzant, semnificativ sau grav din tot ce ne înconjoară și, împreună, să transformăm toate aceste frânturi de actualitate în emisiunea Deșteptarea – cel mai ascultat matinal radio din orașele României”, transmite Vlad.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Grila completă de programe poate fi consultată atât în aplicația Europa FM cât și la adresa https://www.europafm.ro/programe/