Un nou scandal al pariurilor ilegale a izbucnit în Premier League

Un scandal din categoria Şumudică şi pariurile ilegale a izbucnit la cel mai înalt nivel, în Premier League.

Fundaşul lui Manchester City, Martin Demichelis este pus sub acuzare de către Federaţia Engleză de Fotbal fiindcă în luna ianuarie ar fi mizat pe 12 meciuri. Acesta va fi judecat la 5 aprilie şi riscă o suspendare de o jumătate de an, plus o amendă consistentă.

Forul britanic a mai avut un caz identic în 2013, când Andros Townsend de la Tottenham a fost suspendat 4 luni şi amendat cu 22.000 de euro pentru că a pariat pe o serie de partide din campionatul în care activa. La acea dată, fotbaliştii nu aveau voie să mizeze pe meciuri din liga în care sunt implicaţi, însă de la începutul acestui sezon le-a fost interzisă orice fel de competiţie.

Amintim, în 2012 fostul căpitan al lui Southhampton, Claus Lundekvam a recunoscut că deseori jucătorii echipelor adverse se înţelegeau între ei pentru a paria pe primul corner sau primul aut dintr-o partidă.

Ȋn Liga Ȋntâi, antrenorul AstreiMarius Şumudică a fost suspendat două luni, fiindcă a mizat pe mai multe meciuri în diverse competiţii. Pedeapsa lui va intra însă în vigoare după finalul campionatului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare