Un musical despre trupa Bee Gees se află în lucru

Musicalul „Bee Gees” se află în lucru, cu Barry Gibb producător executiv, a anunţat miercuri Jimmy Horowitz, preşedintele Universal Pictures.

Spectacolul va avea la bază povestea vieţii fraţilor Gibb şi va cuprinde celebrele piese lansate sub numele Bee Gees, potrivit The Hollywood Reporter.

„Este o ocazie minunată pentru familia noastră. Sunt foarte încântat să fac parte din acest proces creativ cu Yvonne (Gibb, n.r.) şi Dwina.

Este o nouă aventură pentru noi şi o şansă de a-i aduce sub lumina reflectoarelor pe fraţii mei şi, în final, adevărata noastră poveste să fie spusă.

Este o onoare să lucrez alături de oameni pe care îi respect cel mai mult. Abia aştept să începem!”, a transmis Barry Gibb într-un comunicat.

Bee Gees a fost fondată în 1958, de Barry, Robin şi Maurice Gibb, şi se numără printre cele mai bine vândute grupuri muzicale din toate timpurile. Grupul a devenit celebru în anii 1960 – 1970, odată cu lansarea unor piese ca „How Can You Mend a Broken Heart”, „Too Much Heaven”, „Nights On Broadway” şi „Stayin’ Alive”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS