Confidenţialitate

„Un lup printre oi” rulează în cinematografe şi în varianta dublată în limba română

“Sheep and Wolves” („Un lup printre oi”) rulează începând de weekendul trecut în cinematografe şi în varianta dublată în limba română. Filmul de animaţie, în regia lui Maxim Volkov, are în centru povestea unei turme de oi care duce un trăi fără griji. Problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.

Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţile de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.

„Un lup printre oi” este o animaţie amuzantă, cu personaje colorate şi simpatice, disponibilă în format 3D. Răspunde la întrebările din programele Europa FM şi poţi câştiga invitaţii valabile la Cine Grand Titan la filmul “Sheep and Wolves”, dublat în limba română, printre alţii, de Ruby, Ana Baniciu şi Mihai Chiţu.