Confidenţialitate

Un actor debutant îl va interpreta pe Barack Obama în filmul “Barry”

Devon Terrell  este un actor debutant, ce îl va interpreta pe Barack Obama, preşedintele SUA, în filmul “Barry”. 

Filmările vor începe în luna aprilie a acestui an, iar scenariul va fi semnat de Adam Mansbach, cunoscut pentru cărţile “Go the Fuck to Sleep” şi “Angy Black White Boy”, informează revista Variety.

Filmul “Barry” prezintă anii de tinereţe ai preşedintelui Statelor Unite ale Americii şi va fi regizat de Vikram Gandhi. 

Lungmetrajul se va axa pe perioada de studenţie a lui Barack Obama , în New York-ul anilor ’80 şi va include relaţia sa amoroasă cu una dintre colegele de facultate.

Pentru Devon Terrell, acesta este primul rol principal într-un lungmetraj. Actorul a fost descoperit de Steve McQueen, regizorul filmului “12 Years a Slave”, ce i-a oferit un rol  în noul serial produs de HBO “Codes of Conduct” din 2016.

Personajul feminin din filmul “Barry” va fi interpretat de Anya Taylor-Joy, care a jucat în filme precum “Antalntis” din 2013, “Viking Quest” din 2014, “Endeavour” din 2014, “Morgan” din 2015 şi “The Witch” din 2016.

Acesta este cel de-al doilea lungmetraj despre anii de tinereţe ai lui Obama, primul fiind “Southside With You”, ce prezintă perioada în care a cunoscut-o pe Michelle Obama.

Filmul “Soutshside With You” îi are în rolurile principale pe actorii Parker Sawyers şi Tika Sumpter.