Confidenţialitate

Ultimul concert Mötley Crüe, în România pe 13 octombrie

Doar într-o singură seară, joi, 13 octombrie, fanii Mötley Crüe din întreaga lume vor putea asculta piese precum „Kickstart My Heart”, „Girls, Girls, Girls”, „Home Sweet Home” și „Dr. Feelgood” interpretate live, vor putea urmări un discurs emoționant al solistului Vince Neil și vor urmări în premieră imagini nemaivăzute până acum.

După 35 de ani de activitate, Mötley Crüe – formată din Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx și Tommy Lee – au anunțat în cadrul unei conferințe de presă că urmează să susțină ultimele concerte din cariera trupei.

Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri în toată lumea și 3 nominalizări la Premiile Grammy, Mötley Crüe și-a încheiat activitatea cu un ultim concert ce a avut loc la finalul lui 2015, chiar în noaptea trecerii dintre ani.

31 decembrie 2015 a reprezentat un moment important pentru fanii Mötley Crüe. Concertul istoric a avut loc în Los Angeles – orașul în care trupa s-a format și a susținut și primul show. Pentru fanii care nu au avut șansa de a participa la eveniment, trupa a pregătit un film al grandiosului concert, care va rula în cadrul unui eveniment global, pe 13 octombrie 2016.

În România, show-ul va putea fi urmărit doar la Cine Globe Titan.

Pe data de 13 octombrie 2016, de la ora 20:30, toți fanii din România ai trupei Mötley Crüe vor avea unica ocazie de a vedea concertul într-o ecranizare memorabilă și excepțională, la prețul special de doar 30 de lei.

Biletele la concertul Mötley Crüe  proiectat la Cine Globe Titan pot fi achiziționate online de pe www.cineglobe.ro.