Ultimele zile pentru a prinde limuzina spre Europa FM LIVE ÎN GARAJ

Un fericit ascultător Europa FM va ajunge în Garajul Europa FM alături de alți 7 prieteni cu limuzina!

Miercuri, de la 19:30, George Zafiu va redeschide cel mai muzical garaj din România – Garajul Europa FM. Pe 4 septembrie, de la ora 19:30, trupa VUNK va aduce hiturile sale în cel mai muzical garaj din România. Ca de fiecare dată, George Zafiu va juca rolul de gazdă primitoare în Garajul Europa FM.

Au lansat unul dintre hiturile verii 2013, ‘Aşa, şi?’. Cea mai recentă piesă semnată Vunk, s-a auzit la mare, pe posturile de radio şi TV, iar pe 4 septembrie va răsuna şi în Garajul Europa FM!

Pentru a marca redeschiderea Garajului, Europa FM a lansat concursul ‘Premiem cu limuzina fanii cu adrenalină’.

Încarcă pe europafm.ro o poză cu tine alături de cel puţin 7 dintre prietenii tăi cu care vrei să vii la concertul VUNK, de pe 4 septembrie, ora 19.30, din Garajul Europa FM.

Poţi câştiga un tratament VIP alături de 7 prieteni: vă aducem până la Garajul Europa FM cu limuzina şi vă răsfăţăm cu şampanie. Tu şi gaşca ta veţi vedea concertul VUNK, live, din zona VIP şi veţi face poze cu trupa la finalul concertului.Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi luni, 2 septembrie, şi vor fi anunţaţi marţi dimineaţa, în Deşteptarea.

Click aici pentru a participa la concurs