Ultimele pregătiri sunt gata! Concertul Horia Brenciu în Garajul Europa FM se aude la radio şi se vede pe Facebook

Horia Brenciu va concerta alături de HB Orchestra în doar câteva ore în cel mai muzical garaj din România, Garajul Europa FM.

Horia Brenciu a început cariera în televiziune în urmă cu 20 de ani, la TVR, şi de atunci a rămas în permanenţă în lumina reflectoarelor. În 2002 a pus bazele HB Orchestra, care a devenit cea mai complexă orchestră din showbizul românesc. O combinație fericită de profesioniști experimentați și amatori pasionați.

Fiecare membru are talente multiple, ceea ce îi permite trupei să abordeze o gamă extinsă de genuri muzicale: jazz, rock, pop, R&B, soul, swing, café concert etc. Împreună cu electrizantul Horia Brenciu, HB Orchestra este sufletul evenimentelor-spectacol organizate de HB Media Entertainment şi promite un show complet, miercuri, în Garajul Europa FM.

Horia Brenciu le va oferi fanilor, de la ora 19:30, piesele care l-au adus pe primele locuri în topuri, dar şi coveruri după hituri internaţionale. În Garajul Europa FM va răsuna şi cel mai nou single, ‘Hello’.

‘«Viaţa trece, hai s-o trăim cât 10!»… aşa zice refrenul şi exact asta am şi făcut. Cu toţii am cântat, am dansat şi ne-am bucurat de groove-ul piesei. Surpriza de final se numeşte… Mina. Prin ea şi prin cele două fete ale mele mai mari, Maria şi Andreea, viata mea a crescut enorm în intensitate! Pot să spun c-o trăiesc cât… 11! Pentru acest clip am învăţat să cânt la chitară, la vioară, să bat la tobă, să suflu în saxofon şi în trompetă. Promit că la urmatorul clip o să învăţ să gătesc… Astfel, o să-mi traiesc viaţa ca un adevărat master… father!’, spune Horia Brenciu.

Concertul Europa FM Live în Garaj va putea fi ascultat în direct la radio şi urmărit video, în exclusivitate, pe pagina de Facebook a artistului şi pe pagina Radio Europa FM.

Click aici pentru concertul Horia Brenciu şi HB Orchestra LIVE în Garajul Europa FM