Ultimele pregătiri pentru concertele în aer liber de sărbători

În sudul țării listele cu artiștii care vor concerta cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt aprope gata. Voltaj,  Smiley, Anda Adam, Deep Central, Delia, Mandinga, Amna sau trupa Pact sunt câțiva dintre cei care vor urca pe scenă de Crăciun și Anul Nou în mai multe orașe din sudul țării.

Revelion la malul mării

În Constanța startul concertelor de sărbători a fost dat de Ștefan Hrușcă cu un concert de colinde. În noaptea de revelion vor urca pe scenă printre alții membrii trupei Voltaj și formația Cargo.  Și Delia este unul dintre numele vehiculate pentru a susține un recital în noaptea dintre ani în Constanța.

3 zile de concerte în Călărași

Cei din Călărași vor avea și în acest  an parte de nume sonore care vor urca pe scena din centrul orașului pe 24 și 25 decembrie și în noaptea de revelion. Printre aceștia se numără Anda Adam, Deep Central, Mandinga, trupa Pact, Amna, Trupa Zero și Xonia.

Intrarea în noul an va fi marcată de un spectaculos foc de artificii.

Irina Rimes întâmpină noul an în Craiova

Și în Craiova, pe 31 decembrie, de la ora 20, pe strada A.I. Cuza, în zona Universității vor susține recitaluri unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului ca: Alex Velea, Irina Rimes și Like Chocolate. De asemenea, ora 00.00 va fi marcată de un grandios foc de artificii. 

Și în Buzău va fi organizat un spectacol pentru noaptea de revelion

Proconsul, Vanotek și Raluka sunt cele mai importante nume aflate pe afișul spectacolului de Revelion din Piața Dacia.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS