Ultima emisiune ‘Deşteptarea’? Monica, Vlad şi George au aflat că vine ‘iar’ Sfârşitul Lumii

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu s-au amuzat, vineri, în direct la Europa FM, pe seama noilor previziuni privind sfârşitul lumii.

Potrivit mitologiei nordice, sfârşitul lumii are loc pe 22 februarie – adică sâmbătă

Potrivit mitologiei nordice, momentul Apocalipsei este mai aproape decât s-ar putea crede, iar pe 22 februarie pământul se va despărţi în două şi îi va elibera astfel pe locuitorii Lumii subterane, a cărei zeiţă ar fi temuta Hel.

Astfel, legenda nordică spune că în această sâmbătă seria de evenimente care duc la Ragnorak (soarta finală a zeilor) va culmina într-o bătălie epică, în care se vor confrunta zei precum Thor, Loki, Odin, Freyr şi Hermóðr, iar Odin va fi ucis de Fennir şi celelalte zeităţi creatoare vor cădea, scrie independent.co.uk.

Monica, Vlad şi George şi-au amintit, în ‘Deşteptarea’, că nu este primul anunţ de acest gen pe care îl aud în ultimii ani. Teoreriile şi datele Apocalipsei au fost atât de multe în ultima decadă, încât a devenit greu să le mai ţină cineva numărul. Printre cele mai recente, Apocalipsa Maiaşă, potrivit căreia lumea urma să fie distrusă de un obiect interplanetar pe 21 decembrie 2012.

Cele mai interesante momente din emisiunea ‘Deşteptarea’ pot fi ascultate cu un click aici