Confidenţialitate

UEFA suspendă toate meciurile de Champions League şi Europa League, de săptămâna viitoare

Fotbalul european este în colaps din cauza coronavirusului.

UEFA a anunțat astăzi oficial suspendarea Ligii Campionilor și Europa League, cel puțin pentru săptămâna viitoare, iar cele mai puternice campionate naționale de pe continent sunt și ele blocate.

“Sportul Rege” a încremenit în Europa – forul fotbalistic continental a anunțat astăzi că absolut toate competițiile pe care le organizează vor fi suspendate săptămâna viitoare, din cauza coronavirusului.

Amintim, după întreruperea campionatelor din Italia și Spania, astăzi a fost suspendată și Premier League, până la 3 aprilie, după ce Arsenal și Chelsea au descoperit cazuri de coronaviroză în interiorul cluburilor.

În comunicatul emis azi de UEFA se precizează că atât Champions League și Europa League, cât și toate competițiile de juniori, au fost anulate, deocamdată pentru următoarele zece zile.

Tragerea la sorți pentru faza sferturilor de finală din Champions League și Europa League, programată la 20 martie, va fi amânată.

Marțea și miercurea viitoare ar fi tebuit să se joace mari derby-uri în Liga Campionilor: Manchester City – Real Madrid, Juventus – Lyon, Bayern Munchen – Chelsea și Barcelona – Napoli.

La congresul de săptămâna viitoare, UEFA va lua în discuție și varianta amânării Euro 2020.