Tyson Fury îl ironizează pe Anthony Joshua

Fostul campion mondial la box profesionist, Anthony Joshua continuă să fie ținta ironiilor, după ce a pierdut centurile la categoria grea, în fața “grăsuțului” mexican Andy Ruiz.

Conaționalul său, Tyson Fury, și el fost deținător al tuturor centurilor, a avut o replică foarte “acidă”: “Ce rușine să arați ca un Adonis, sculptat în piatră, la aproape doi metri, și să te spulbere un omuleț gras, care a mâncat toate batoanele Snickers și Mars din California! Nici nu îmi mai arătam fața în public”, a declatat Tyson Fury.

A apărut însă și o posibila explicație a eșecului de la “Madison Square Garden”. Un renumit specialist american, Gareth A. Davies a declarat că Joshua ar fi suferit un knock-out accidental la un sparring, în care partenerul de antrenament l-a lovit prea tare.

În mod normal, după un astfel de incident este obligatorie o pauză și o recuperare neurologică, de care britanicul nu a ținut cont.

Amintim, Anthony Joshua a pierdut titlurile WBA, IBF și WBO, câștigate de la Vladimir Klitchko, după ce arbitrul a declarat KO tehnic în runda a 7-a.

Revanșa cu Andy Ruiz va avea loc în noiembrie sau decembrie, în Anglia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS