Confidenţialitate

Turneul Universitar de Dezbateri “TOUCH ME NOT: POLITICILE CORPULUI” ajunge la București

După o primă dezbatere joi seara la Teatrul Național București (Sala Studio), bucureștenii vor avea ocazia să ia parte Turneul Universitar de Dezbateri “TOUCH ME NOT: POLITICILE CORPULUI” din nou pe 8 octombrie.

Inițiat la invitațiile a șapte universități de prestigiu din România de echipa filmului ”TOUCH ME NOT” – câștigătorul Ursului de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, turneul de dezbateri ”TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI” invită publicul studențesc, și nu numai, la conversație și reflecție, alături de protagoniștii – cheie ai filmului, pasionați activiști pentru drepturile omului din Europa, și regizoarea peliculei, Adina Pintilie. Un dialog despre intimitate, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, despre capacitatea noastră de empatie.

Evenimentul organizat pe 8 octombrie va fi moderat de prof. dr. Liliana Popescu, pro-rector SNSPA Școala Națională de Științe Politice și Administrative.

Accesul se face pe bază de bilete, disponibile pe eventbook.ro, iar studenții beneficiază de intrare liberă, pe baza legitimației.

„În lumea de astăzi, în care ne confruntăm cu atâtea prejudecăți și ne e din ce în ce mai frică de Celălalt, în care discursuri și forme de discriminare agresive capătă o influență îngrijorătoare pretutindeni, dezbaterile POLITICILE CORPULUI propun o <împrietenire> cu acest Celălalt, care poate fi de multe ori diferit de tine.
Invită la o deschidere de perspective și la empatie, arătând că există și alte moduri de a relaționa, de a-ți trăi intimitatea, tipuri de frumusețe, de corp, viziuni despre lume diferite de cele , dar la fel de umane, de firești, de valide.”, explică Adina Pintilie.