Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca – VIDEO

„Eram în clasa a VII-a și am vazut-o pe Andreea Esca într-o tabără de ski. Ea era în clasa a IX-a la Liceul Lazăr, eu știam asta, dar ea era cu unu de-a XI-a. Nu dezvălui acum cine”, a mărturisit Tudor Chirilă, la Europa FM.

„Când eram în clasa a VII-a, eram în tabără, undeva, cred că la cabana Vârful cu Dor sau ceva de genul ăsta, era o tabără de schi, nu știu ce se întâmpla, habar n-am, și Andreea Esca era foarte frumoasă și era clasa a IX-a la liceul Lazăr. Și eu știam chestia asta și m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună ea, vi-l spune, dacă nu, eu o să-i fac această concesie astăzi și n-am să spun numele lui.

Vă dați seama cum un copil de clasa a VII-a ar putea să treacă, eu care încă puneam pastă de dinți pe clanță, asta era probabil gluma de cabană preferată, cum puteam eu să ies în evidență? Dar vreau să afirm aici, la radio, că a fost o dragoste care m-a marcat, după care când am văzut ascensiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune, mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtașită, nostalgia este tot ce contează în viața asta, și-mi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă amărâtă, posibil vișinie și ceva culori nepotrivite, cum erau în comunism, cu o bentiță, alergând pe undeva prin, și cu schiurile topaz, culoarea albastră, posibil, că memoria îmi joacă feste, na, vine o vârstă, vine o vârstă, vine o Vamă, nostalgia este foarte importată și mă bucur de aceste momente extraordinare care încă îmi vin în memorie.

Acum, la sfârșitul vieții când se va derula filmul ăla de câteva secunde în care apar cele mai importante momente din viața noastră, dacă acest moment o să fie în peliculă sau în filmuleț, înseamnă că a fost chiar un moment important pentru psihismul meu, pentru subconștientul meu, pentru dezvoltarea mea ulterioară.

Dar, lăsând la o parte comentariile ușor ironice legate de ce am zis astăzi, a fost un moment important pentru mine și poate îl tratez și eu cu o ușoară ironie ca să diminuez din profunzimea și seriozitatea lui”, a povestit Tudor Chirilă.

De ce Tudor Chirilă nu a reușit totuși să-și facă suficient curaj cât să-i mărturisească atunci Andreei Esca sentimentele, a povestit la Europa FM.

„După aia ai ajuns pe sticlă și după aia iar mi s-a părut că e greu de ajuns la tine, ceea ce era și adevărat de altfel. (…) Eu cred că dacă scormonesc mai atent, eu cred că dau și de o fotografie. Dacă nu cu mine și cu tine, că sigur nu există, una de-a mea pe care o am eu cu tine, oi fi furat eu ceva, dar nu ulterioară, una de atunci, de acolo. Și știm foarte bine ce valoare au fotografiile.”

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca poate fi ascultată în aceste momente pe frecvențele Europa FM, varianta ei video extinsă fiind disponibilă în pagina dedicată emisiunii La Radio cu Andreea Esca de pe europafm.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS