Confidenţialitate

Tu ce ai face cu 10.000 de euro – marele premiu al campaniei aniversare Auchan?

Ești pregătit de o mare aniversare? Europa FM și Auchan te invită, în Deșteptarea, la concurs!

La împlinirea a 14 ani, Auchan îți aduce sute de prețuri speciale la produsele din magazine, surprize și multe premii atractive. Iar dacă ești cel mai norocos client, poți câștiga chiar marele premiu: 10.000 de euro, direct în contul tău bancar.

În plus, dacă îți faci Buletinul Aniversar pe auchan.ro până pe data de 11 octombrie, afli în avanpremieră detalii despre Ziua Secretă cu 5% reducere la tot ce poți cumpăra din magazine (cu exceptia produselor din tutun și a taxei verzi).

Pentru tine, ascultătorul de Europa FM, marea aniversare începe cu un concurs la radio, în Deșteptarea. De când Vlad, George și Luca dau semnalul de joc, ai la dispozitie 15 minute să trimiți prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 un mesaj scris sau audio cu răspunsul la întrebarea “Tu ce ai face cu 10.000 de euro – marele premiu al campaniei aniversare Auchan?”

Cele mai interesante 3 răspunsuri vor fi premiate cu vouchere de cumpărături de câte 300 de lei fiecare, valabile în magazinele fizice Auchan. Mult succes!

Regulamentul concursului