Tu când ți-ai arătat ultima dată aprecierea pentru cineva?

În fiecare Dimineață Zurli, la Europa FM, Sissi te ajută să-ți arăți aprecierea pentru o persoană specială.

La semnalul dat în direct de Mirela Retegan, trimite  prin  WhatsApp la numărul  0728.111.222 un mesaj de apreciere pentru cineva drag. Scrie-ne pe cine apreciezi și de ce,  iar primele 5 mesaje sunt premiate de Sissi si  Europa FM cu un dar special.

Poți câștiga pe loc unul dintre cele cinci kit-uri de apreciere oferite de Sissi în Dimineața Zurli. Câștigătorii sunt anunțați în direct la Europa FM și pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Duminică, 11 februarie, am recompensat cu un kit de apreciere Sissi cinci dintre mesajele primite de la voi:

”Mă bucur ca prin intermediul dumneavoastră pot să-I arăt sentimentele mele pentru cea mai scumpa mămică din lume: TE IUBESC MULT, MAMI!”

”Andreea, te apreciez mult că vrei să mă vezi zâmbind și să ma faci fericită. Te iubesc mult. Mama, Dorina”

” Îl apreciez pe soțul meu fiindcă este foarte harnic, gătește foarte bine câteodată chiar mă enervează lucrul acesta:)) Este mereu lângă mine și am pe cine mă baza de fiecare dată. De când l-am întâlnit am știut în adâncul sufletului meu că el este jumătatea mea mult dorită ❤ Cu ocazia aceasta vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi și iubirea noastră pe parcursul a acestor 9 ani! Drumcea Daniela din Ploiești”

”Mulțumesc soțului și fetelor mele dragi. SUNT CEI MAI DRAGI ȘI IUBIȚI DIN LUME. Eu sunt Carmen de la Vâlcea”

”BUNA DIMINEAȚA! PERSOANA DIN VIAȚA MEA CĂREIA ÎI DĂRUIESC ZI DE ZI TOATĂ APRECIEREA MEA ESTE FIICA MEA ANA MARIA, CEA CARE MI-A LUMINAT VIAȚĂ DIN MOMENTUL ÎN CARE AM ADUS O PE LUME ȘI CONTINUĂ SĂ O FACĂ ȘI ÎN PREZENT. O APRECIEZ NESPUS PENTRU FAPTUL CĂ A FOST ȘI ESTE UN COPIL CUMINTE, CARE MĂ SUSȚINE ȘI MĂ INSPIRĂ.VA PUP!O ZI PLĂCUTĂ, GAȘCA ZURLI! ZENOVIA CHETREANU”.

Mesajele premiate duminică 18 februarie:

”Mulțumesc pentru că îmi umpli sufletul cu fericire, pentru că îmi înfrumusețezi viața cu prezența ta , pentru că îmi încălzești inima cu privirea, pentru că ești așa cum ești! Mersi pantru că exiști! Toate sunt pentru tine, dragul meu soț. Mery”
”Pentru mama mea, Ancuța, este cea mai bună mamă. Costin”
”O apreciez pe Mama mea pentru că este unică, pentru că e mereu lângă mine, cu o vorbă buna, e prietena mea cea mai bună, e profesorul vieții, e gospodina magică! Mama este totul! Apostoiu Mihaela”
”Pentru omul și tatăl minunat care este, vreau să îi mulțumesc pentru că ne umple sufletul cu fericire și bucurii, că ne înfrumusețează viața cu simpla prezență, pentru tot sprijinul și atenția acordată mereu. Noi, familia, te iubim enorm. Cristina”
”Apreciez foarte mult pe mama mea pentru ce a făcut pentru noi, cei 5 copii ai ei.Te iubim, mamă! Crăciun Aurica”

Mesajele premiate duminică, 25 februarie:

”Îi mulțumesc fratelui meu Cristi pentru tot sprijinul pe care îl avem din partea lui și îi urez La mulți ani de ziua lui! Sergiu”

”Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port, draga mea soție! Eugen”

”Îi mulțumesc soțului meu drag pentru tot aprijinul lui! Valentina”

”O apreciez mult pe mama care este lângă mine necondițonat, Mariana, și chiar daca sunt și eu mamă înca are multă grijă de mine și mă iubețte indiferent de ce fac eu. Mariș”

”Doresc să mulțumesc mamei mele pentru tot ajutorul acordat și mai ales cu răbdarea pe care o are cu nepoțelul. Te iubesc, mamă!”

Regulamentul concursului ”Din apreciere pentru tine”