Confidenţialitate

Vunk lansează primul documentar al unei trupe rock românești

Trupa Vunk continuă seria premierelor în rockul românesc și va lansa primul documentar, “VUNK-Jur să spun adevărul”.

Documentarul prezintă istoria VUNK din 1989, de când fondatorii trupei, Cornel Ilie și Nicu Sârghea, erau în clasa a patra, și continuă cu tot procesul firesc al oricărui artist care-și dorește să trăiască pentru muzică şi din muzică.

“Am ales să facem acest documentar pentru că vrem să demonstrăm că, dacă muncești temeinic și mergi pe drumul tău, poți face din pasiune o meserie. Noul val de artiști, indiferent cărui gen muzical aparțin, trebuie ajutați să nu se dea bătuți, atâta timp cât cred în talentul lor.

Veţi vedea filmări din toate perioadele carierei, începând cu participarea la Cântarea României din 1988 și continuând cu momente cheie din 1989, 1990, 1992, 1993, 1994 etc, până în prezent.

Povestim despre curajul de a experimenta lucruri noi, despre cât de greu este să te depășești an de an, despre prietenie și încredere.

O parte importantă din documentar este dedicată fanilor, pe care i-am invitat să se filmeze și să ne trimită cele mai frumoase momente care îi leagă de noi la adresa documentarvunk@gmail.com.
Sunt sigur că vom avea surprize și vom descoperi multe povești inedite”, declară Cornel Ilie.

De peste 13 ani, Vunk este una dintre cele mai importante trupe din rockul românesc. De-a lungul anilor, a lansat mai multe hituri, printre care: “Pleacă”, “Așa și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, s-a lansat cel de-al 8 album al trupei, “Extrovertit”, în show-ului ”Secretul tău”.