Trupa Vunk lansează piesa „Aoleu, ce bine!” – VIDEO

Băieţii din trupa Vunk au lansat, în Deşteptarea, una dintre cele mai vesele piese ale lor, „Aoleu, ce bine!”. 

Aoleo, ce bine! este cântecul celor care pun pe primul plan pe celălalt, nu pe ei înşişi. Cântecul celor care recunosc frumuseţea oamenilor, a celor care o observă şi o afirmă. Şi ne referim nu doar la frumuseţea fizică, ci la cea umană în general.

Viaţă este alcatuită din întamplări frumoase, oameni care-ţi apar în cale la momentul potrivit şi fericiri mărunte. Trebuie să învăţăm să ne bucurăm de acum, şi să nu ne fie frică de judecăţile celor din jur.

Este cântecul care te-ndeamnă să dai o şansă fiecărei persoane sau întamplare să se transforme într-o poveste.

Aşa, şi, ce dacă lucrurile nu se-ntămplă aşa cum v-aţi propus? Priviţi cu atentie în jur şi daţi-vă voie să găsiţi motive să spuneţi zi de zi Aoleo, ce bine!” a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

„Legat de piesa Aoleu, ce bine!, o să lansăm un concert pe pagina noastră de Facebook. Se numeşte Miss Aoleu, ce bine!. Premiul este că o vom lua pe câştigătoare, alături de prietenii ei, cu noi la Europa FM Live pe Plajă, vor sta cu noi în backstage, le vom oferi un sejur la mare în acea perioadă şi vor sta cu noi la concert şi pe plaja Europa FM”, a spus Cornel Ilie.

Cu trupa Vunk ne vedem la evenimentul de la malul mării, Europa FM Live pe Plajă, ce va avea loc pe 26, 27 şi 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Timp de trei zile, cei mai buni artiști ai momentului vor urca pe o scenă impresionantă! Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.