Confidenţialitate

Trupa Vama anunță lansarea “Fuli Bon Bon” | VIDEO

Trupa Vama anunță că va lansa “Fuli Bon Bon”, o “cremă miraculoasă care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața”, în cadrul unui eveniment pe Facebook, pe 25 martie, la ora 18.

“Dragilor, cu mâinile pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul! A venit timpul să vă prezentăm Fuli Bon Bon, pe care-l lăudăm deja de ceva vreme. A venit timpul să vă redescoperiți, să vă reinventați, să vă optimizați, să vedeți lucrurile și pe voi înșivă altfel.

A venit timpul să credeți, poate pentru prima dată, într-un produs cu adevărat revoluționar testat și susținut de noi, prietenii voștri, deveniți influenceri și ambasadori datorită lui.

Haideți să ne vedem pe 25 martie la ora 18, pagina de Facebook Vama Music, cu emoții, surprize, distracție și minți deschise! Haideți să ne simțim cât se poate de apropiați, măcar virtual, aduși împreună de această cremă extraordinară”, se arată în descrierea evenimentului.

“Fuli Bon Bon actioneaza mai ales in interior. Si se vede. In timp scurt. Dragilor, de-abia asteptam sa impartasim cu voi minunea asta de crema”, au adăugat aceștia pentru a spori curiozitatea fanilor.