Confidenţialitate

Trupa The Flaming Lips a susținut concerte unice, în sfere gonflabile | VIDEO

Trupa americană The Flaming Lips a susținut concerte unice în Oklahoma, SUA, în care atât membrii trupei, cât și publicul au stat în interiorul unor baloane gonflabile, scrie BBC News.

La fiecare concert au fost disponibile 100 de bule, care susțineau fiecare câte trei persoane, membrii trupei stând și ei în bule separate.

Ideea i-a venit lui Wayne Coyne, solistul trupei, care se rostogoleşte deseori deasupra publicului într-o sferă gonflabilă Zorb în timpul spectacolelor formaţiei.

Wayne Coyne a spus că participanţii vor fi “mai în siguranţă decât dacă ar merge la supermarket”.

În interiorul fiecărei sfere se află un difuzor de frecvenţă înaltă, care face ca sunetul să nu se audă înăbuşit, o sticlă de apă, un ventilator cu baterie, un prosop şi un semn pentru ”Trebuie să merg al toaletă/E prea cald”.

Dacă se face prea cald, aerul din bulă este împrospătat cu ajutorul unei suflante electrice, iar participanţii care au nevoie la toaletă sunt însoţiţi de personalul sălii după ce îşi pun mască şi ies în afara sferei.

Concertele fuseseră amânate de la datele la care au fost programate iniţial, în decembrie, din cauza unei creşteri a numărului de cazuri în Oklahoma înainte de Crăciun.

Foto: captură video YouTube FIRST HAND FAN