Confidenţialitate

Trupa Red Hot Chili Peppers confundată cu Metallica

Ambele trupe sunt două dintre cele mai de succes rock band-uri din ultimii 25 de ani, însă Red Hot Chili Peppers şi Metallica sunt cât se poate de diferite, atât din punct de vedere al muzicii, cât şi a imaginii lor.

Când Red Hot Chili Peppers a aterizat pe aeroportul din Belarus, membrii trupei au fost luaţi prin surprindere de o rugăminte „ciudată” făcută de către ofiţerii vamali care erau de serviciu.

Aceştia le-au cerut lui Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith şi Josh Klinghoffer să semneze câteva suveniruri. Suveniruri cu trupa Metallica.

„Am fost chemaţi într-un birou al ofiţerilor vamali dintr-un aeroport din Belarus şi ne-au rugat să semnăm o mulţime de CD-uri şi poze cu Metallica,” a scris Flea pe contul său de Instagram.

„Am încercat să le explicăm că nu suntem Metallica, dar ei au insistat să le semnăm oricum. Au avut putere de convingere. Într-adevăr, am cântat odată Fight fire cu Metallica. Iubesc Metallica, dar nu sunt Robert Trujillo”.

Ieri, cei de la Red Hot Cili Peppers au avut ultimul concert din turneul european. După două concerte pe care le va avea în Canada în această săptămână, trupa va pleca în Coreea de Sud şi Japonia pentru o altă serie de concerte, iar la sfârşitul lunii august se va întoarce în Europa pentru o perioadă de trei luni.