Trupa Proconsul lansează un nou album luna viitoare

Proconsul a cântat în Garajul Europa FM, live, seara trecută, în premieră, câteva dintre piesele de pe noul album, ‘No matter what’.

Concertul Europa FM LIVE ÎN GARAJ, de miercuri seara, a fost o avanpremieră a lansării noului album Proconsul.

‘No matter what’ urmează să fie lansat pe 9 mai. Cei care nu s-au lăsat intimidaţi de vremea rece şi au venit aseară la concert, au ascultat câteva dintre noile piese. ‘No matter what’, piesa care dă şi numele albumului, este rezultatul unei colaborări de succes cu El Proyecto şi se bucură de succes printre ascultătorii Europa FM, ei sunt cei care au votat-o şi se află deja pe locul 3 în Europa Top Hit.

Surpriza serii a fost apariţia Danei Nălbaru pe scenă alături de Proconsul, pentru a cânta împreună o piesă nouă,‘Fără tine’.

Bodo povesteşte că numele Danei a fost vehiculat de mai multe ori în studio în vederea unei colaborări.’Până ne-am întâlnit la o televiziune şi am întrebat-o dacă o putem vorbi despre asta şi a fost încântată de idee’ îşi aminteşte solistul.

Altă piesă, altă colaborare-surpriză, de această dată cu soţia chitaristului Dragoş Dincă, Carmen pentru piesa ‘Eşti fata pentru care cânt’.

Dincolo de lansarea noului album, Proconsul pregăteşte mai multe turnee în perioada următoare-două în ţară şi unul peste hotare.

Click aici pentru înregistrarea video a concertului Europa FM LIVE ÎN GARAJ cu Proconsul