Trupa Guns N’ Roses aduce un omagiu echipei braziliene de fotbal Chapecoense – VIDEO

Trupa Guns N’Roses a adus un omagiu pe reţelele de socializare formaţiei braziliene Chapecoense, după tragedia aviatică din noaptea de luni spre marţi, în care a murit aproape întreaga echipă de fotbal.

Guns N’ Roses şi-a schimbat fotografia de profil pe Facebook şi Twitter, punând una care cuprindea jumătate din logo-ul trupei şi jumătate din cel al clubului de fotbal.

De asemenea, Guns N’ Roses a postat un clip în care, în acordurile piesei „Knockin’ On Heaven’s Door”, poate fi văzut logoul trupei transformându-se în emblema echipei braziliene.

Avionul RJ-85 cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa în Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prăbuşit, în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de Medellin, după ce pilotul a raportat o problemă de natură electrică.

În accident au murit 71 de persoane. Şase persoane care se aflau în avion au supravieţuit: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS