Confidenţialitate

Trupa GOLAN, în turneu european alături de Parov Stelar – GALERIE FOTO

După un început promiţător în România, trupa GOLAN depăşeşte graniţele ţării şi porneşte la drum în primul său turneu european alături de Parov Stelar, cu un show care contopeşte muzica electronică, instrumentele live şi luminile într-un mix special.

Pe 19 februarie, Alex, Mihai, Ernesto şi Iulian, alături de proiectul austriac Parov Stelar, au susţinut primul concert din cadrul turneului “The Demon Diaries Tour” în capitala Poloniei, Varşovia, în faţa a zece mii de oameni, continuând cu Praga, Bruxelles şi Londra.

Golan4

Până la începutul lunii aprilie, GOLAN urmează să concerteze pe arene din zece oraşe şi şapte ţări pentru aproximativ 80 de mii de spectatori.

Golan5

 

Datele turneului european:

19.02 – Varsovia, Polonia (Torwar Hall)

20.02 – Praga, Cehia (Tipsport Arena)

11.03 – Bruxelles, Belgia (Forest National)

12.03 – Londra, UK (Alexandra Palace)

18.03 – München, Germania (Zenith)

19.03 – Düsseldorf, Germania (Mitsubishi Electric Halle)

30.03 – Paris, Franta (Zenith)

31.03 – Tilburg, Olanda (Poppodium)

01.04 – Berlin, Germania (Max Schmeling Halle)

02.04 – Frankfurt, Germania (Jahrhunderthalle)

Colaborarea dintre GOLAN şi Parov Stelar nu se rezumă doar la acest turneu. Parov Stelar pregăteşte şi un remix după unul dintre single-urile GOLAN, care va fi lansat imediat după terminarea turneului, iar primul album al proiectului românesc urmează să fie lansat în vara acestui an sub labelul Etage Noir.

Golan6

 

Baieţii de la GOLAN au apărut în peisajul muzical românesc acum aproximativ doi ani şi jumătate, cu un sound propriu şi diferit. În acest timp, au avut una dintre cele mai bune evoluţii ale unui proiect muzical autohton de nişa, susţinând peste 200 de concerte în România. Anul acesta, proiectul a semnat un contract cu Etage Noir din Austria, casa de discuri a celor de la Parov Stelar.