Trupa Eskobar, în deschiderea concertului Roxette de la Bucureşti

A mai rămas aproape o săptămână până la concertul pe care Roxette îl va susţine la Bucureşti, concert ce se va bucura şi de prezenţa trupei suedeze Eskobar. Invitată să li se alature membrilor Roxette în turneul lor aniversar ce marchează 3 decenii de carieră, Eskobar va cânta în deschiderea show-ului, aflându-se la prima vizită în România. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, pe 17 mai, la Arenele Romane din Bucureşti.

Nume cunoscut în muzica indie-pop suedeză, Eskobar cântă din 1996, avand 5 albume şi peste 25 de single-uri lansate până în prezent. Piesa Someone New, în colaborare cu Heather Nova, este una dintre melodiile celebre ale trupei, făcându-i auziţi în mai multe ţări europene. Din 2008 însă, de la apariţia albumului Death in Athens, cei trei membri Daniel Bellqvist, Frederik Zäll si Robert Birming au luat o pauză, anul trecut revenind cu o nouă piesă: Untrap Yourself. Single-ul avea sa anunte lansarea celui de-al saselea material discografic, programată pentru a doua jumătate a acestui an.

The XXX- The 30th Anniversay Tour va debuta saptamana aceasta, pe 10 mai, la Milano (Italia), 34 de alte orase fiind incluse in turneul european Roxette programat pentru acest an. A patra oprire va fi in Romania, pe 17 mai, concertul urmand sa aiba loc la Arenele Romane din Bucuresti, cu Eskobar in deschidere. Bilete mai sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, dar si online, pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret: 160, 185, 215, 270, 290 sau 325 de lei.