Trupa byron este acum la Europa Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Trupa byron este acum la Europa Live pe Plajă 2019.

La Europa FM Live pe Plajă 2019 – ROCK NIGHT urmează să mai urce pe scenă Grimus, după ce au fost live ALEX & THE FAT PENGUINS, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks şi VAMA.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe.

Cel mai recent disc, „Eternal Return”,a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.

Primul single lansat în 2018, „Anima”, este una dintre piesele compuse de către formație în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, piese care vor apărea pe viitorul album de studio byron, care va fi compus în totalitate în limba română și care urmează să fie lansat în noiembrie 2019. Din aceeași sesiune de compoziție, trupa a lansat în toamna lui 2018 piesa „Continuum” înregistrată alături de Lucia.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Simpa Trans a oferit transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și oferă retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

La scena Europa FM Live pe Plajă acestea opresc în apropierea zonei de spectacol. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT, în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă și vineri și sâmbătă după traseul anunțat pe europafm.ro.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

byron continuă show-ul ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plaja 2019

byron continuă show-ul ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plaja 2019Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 8 august 2019