Trolii din Carrefour invadează Deșteptarea!

Carrefour îi invită pe copii și pe părinți într-o nouă aventură a trolilor, de data aceasta muzicală, din care învățăm lecții valoroase de iubire, toleranță și diversitate.

În Deșteptarea, ai ocazia să fii unul dintre cei cinci câștigători ai unui trol de pluș și al unui voucher de cumpărături în valoare de 150 de lei.

Urmărește pagina de Facebook Radio Europa FM, scrie un comentariu în live-ul din Deșteptarea al trolilor de Carrefour și dă tag unei persoane cu care vrei să faci schimb de magneți din această colecție.

Vei intra automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele cinci premii, constând într-un trol de pluș și un voucher de cumpărături în valoare de 150 de lei.

În această toamnă, cumpărăturile de la Carrefour îți aduc magia trolilor! Cumperi de o anumită sumă din rețeaua de magazine și/sau la produsele partenere selecționate și semnalizate la raft și primești unul sau mai multe pliculețe TROLII.

Fiecare pliculeț TROLII conține un magnet, un abțibild reutilizabil și un autocolant-punct. Lipești cinci autocolante pe talonul colector pe care îl găsești gratuit la casele de marcat din rețeaua Carrefour și ai 50% reducere pentru una din cele șase jucării de pluș, personajele principale din Trolii Descoperă Lumea.

În primă instanță, doar cinci plușuri vor fi disponibile în rețeaua de magazine, ulterior vor avea posibilitatea să achiziționeze cel de-al șaselea pluș surpriză, disponibil după data de 15 octombrie.

În plus, colecția mai cuprinde 48 de abțibilduri reutilizabile cu diferite personaje, precum și 48 de magneți pe care îi poți colecționa într-un album special TROLII, disponibil contra cost la casele de marcat.

Regulamentul concursului