Tribunalul de Arbitraj Sportiv, ultima sansa a Rapidului

Este oficial – Rapid nu primit licenta pentru Liga Intai si va trebui sa lupte pentru dreptul de a promova la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Directorul Sistemului National de licentiere din cadrul federatiei romane de fotbal, Viorel Duru, a confirmat informatiile aparute inca de saptamina trecuta, potrivit carora gruparea alb-visiniilor si Gloria Bistrita au fost refuzate si la apel in timp ce echipa Primariei din Craiova, CS Universitatea, a avut cistig de cauza.

Oficialul FRF sustine ca Rapid si Gloria nu au reusit sa demonstreze ca pot face fata cerintelor financiare din Liga Intai. In plus, giulestenii au si problema datoriilor catre jucatorii Julio Cesar si Paulista, datorii care potrivit comisiei de licentiere nu pot fi incadrate, asa cum si-ar fi dorit sefii gruparii, in planul de reorganizare al clubului.

Aflata pe locul 2 in seria I, cu patru etape ramase de disputat din playoff-ul ligii secunde, Rapid are termen pina la 30 iunie pentru a intoarce decizia instantelor din Romania la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.