Trei căței fotbaliști susțin “tricolorii” la meciurile de la Euro 2016

Riki, Picioruș și Bobi joacă fotbal în fiecare seară în parc, iar numerele de pe tricouri: 1, 5 și 13 reprezintă vârstele lor.

Banderola de căpitan o poartă Riki, care are 13 ani, 7 kilograme și este teckel cu părul lung (în prezent tuns). El poartă porecla de Zizou sau Zinedine Zidane, pentru loviturile de cap incredibile. Riki este deasemenea personajul principal al cărții Aventurile lui Riki, publicată în 2013 la editura Curtea Veche și nominalizată la categoria Cea mai bună carte pentru copii, la Gala Bun de Tipar în 2014.

Picioruș are 5 ani, 5 kilograme și este metis de pincher cu schnauzer, găsit în parcarea Cora Pantelimon în 2011. Cunoscut în cartier și sub numele de “Scandal”, el este cel mai rapid câine din parc (nu și în fața raselor de tip ogar).

Bobi are un an, 12 kilograme și este 100% din rasa “Iubește-mă”, cu gene de teckel, găsit în 2015 în Bolintin Vale. Cunoscut în parc și sub numele de Bobișor sau D-l Goe. Excelent apărător grație musculaturii puternice, se face remarcat ca fiind și foarte foarte foarte pupăcios.

Hai România! Ham! Ham! Ham!

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS