Transport agabaritic pe ruta Piteşti – Oarja

Un transport agabaritic, pentru care a fost eliberată autorizaţie specială, va circula joi şi vineri pe ruta Piteşti (intersecţie A1 cu DN 7) – Autostrada A1 – Oarja (intersecţie Autostrada A1 cu DJ 503), potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Convoiul va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport, de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Transportul se va desfăşura etapizat, pe o lungime de un kilometru, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere.

”Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul”, atraged atenţia CNAIR.

Detalii privind desfăşurarea transportului (perioade şi sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS