Transformă amintirile Europa FM Live pe Plajă în super gadgeturi! #LivepePlaja #OcupamMarea

Ești cu noi la Europa FM Live pe Plajă sau urmărești concertele de acasă online? Postează imaginile și amintirile tale de la evenimentul muzical a anului pe Facebook, Twitter sau Instagram folosind hashtagurile #LivepePlaja #OcupamMarea. Poți da chiar SHARE postărilor făcute de pe conturile oficiale Europa FM adăugând hashtagurile #LivepePlaja #OcupamMarea și intri în concurs! Amintirile tale ar putea fi completate de super gadgeturi Smart Products.

Pentru a putea intra în concurs, te rugăm să te asiguri că postările sunt publice (nu sunt setate să fie văzute doar de prieteni sau grupuri de utilizatori).

Juriul Europa FM va alege cele mai reușite 10 imagini sau înregistrări video care au legătură cu evenimentul Europa FM Live pe Plajă din 29, 30 și 31 iulie și autorii lor vor fi recompensați cu unul din următoarele premii:

– 1 x Dronă Hubsan X4 H107C CAM. Hubsan X4 Plus H107C Cam Plus este o dronă dotată cu o cameră HD ce filmează excelent în format 720p.

– 1 x Dronă Hubsan X4 H502E Desire. Modulul GPS integrat îi permite acestei drone să intre în modul failsafe atunci când se pierde conexiunea cu transmițătorul, moment în care aceasta va ști să se întoarcă singură la locul de unde a decolat.

– 1 x MagicMount Pro Window/Dash . Suportul utilizează magneți de mare putere pentru a oferi siguranță atunci când atașezi dispozitivul tău mobil. Îl poți monta pe geamurile de acasă sau din mașină, pe oglindă și aproape pe orice suprafață, asigurând stabilitate mult mai bună față de alte dispotive existente pe piață.

#livepeplaja#ocupammarea#europafm2016#summer2016#carlasdreams

A video posted by Alin Varzaru (@alin.c.varzaru) on

– 1 x Boxa portabilă SMART Divoom AuraBox. Alături de aplicația disponibilă pentru smartphone și tablete poți crea cu ușurință desene și animații care să fie redate prin intermediul LED-urilor sau îți poți personaliza notificările și alarmele după preferințe.

– 2 x Ochelari VR (realitate virtuală) – Shinecon cu iShutter

– 4 x Boxă bluethooth Divoom Voombox Travel 4.0

#livepeplaja

A video posted by IuLia (@iuliaaaaas) on

<3 #videlinoch #zdobsizdub #livepeplaja #ocupammarea #jump

A video posted by Andra Irina Porumbeanu (@andra.irina) on

Câștigătorii vor fi anunțați pe europafm.ro și vor fi notificați și contactați prin intermediul mesajelor private (sau comentarii, după caz) în rețelele sociale din care au fost selectate imaginile câștigătoare.