Transformă amintirile de pe plajă în gadgeturi şi accesorii pentru smartphone cu ajutorul #livepeplaja. Ce premii poţi câştiga în săptămâna 8 – 14 august 2016

Și în această săptămână toate fotografiile încărcate în reţelele sociale Facebook, Twitter şi Instagram care au  hashtagul #livepeplaja intră în concursul verii care aduce săptămânal premii.

Postaţi-vă amintirile de la mare sau pregătirile pentru vacanţă adăugând şi hashtagul #livepeplaja şi la finalul fiecărei săptămâni puteţi câştiga unul dintre premiile  oferite de Smart-Products.ro. De la accesorii pentru smartphone la drone, boxe portabile bluetooth, ochelari VR şi alte gadgeturi care să prelungească vacanţele.

În fiecare săptămână vom anunţa pe site-ul europafm.ro care sunt premiile care se pot câştiga. Practic toate postările publice de pe Facebook, Twitter sau Instagram, care au #livepeplaja intră în concurs, condiţia fiind să aibă legătură cu vara şi vacanţa la mare.

Un participant poate câştiga o singură dată un premiu în cadrul acestei campanii. În cazul în care se aplică un impozit pentru premiu, valoarea acestuia este suportată de Europa FM şi Smart Products.

În această săptămână, postând pe Facebook, Twitter şi Instagram imagini cu #livepeplaja poţi câştiga:

+ Kit mini trepied cu zoom optic 8x smartphone
+ Încărcător USB inteligent cu lampă
+ Carcasă universală rezistentă la apă dedicată oricărui model de smartphone de maximum 6”

Află aici cine a transformat amintirile #livepeplaja în accesorii pentru smartphone în săptămâna 8-14 august