Transformă amintirile de pe plajă în gadgeturi şi accesorii pentru smartphone cu ajutorul #livepeplaja. Ce premii poţi câştiga în săptămâna 18 – 24 iulie

Până la finalul verii, toate fotografiile încărcate în reţelele sociale Facebook, Twitter şi Instagram care au  hashtagul #livepeplaja intră în concursul verii care aduce săptămânal premii.

Postaţi-vă amintirile de la mare sau pregătirile pentru vacanţă adăugând şi hashtagul #livepeplaja şi la finalul fiecărei săptămâni puteţi câştiga unul dintre premiile  oferite de Smart-Products.ro.

De la accesorii pentru smartphone la drone, boxe portabile bluetooth, ochelari VR şi alte gadgeturi care să prelungească vacanţele.

În fiecare săptămână vom anunţa pe site-ul europafm.ro care sunt premiile care se pot câştiga. Practic toate postările publice, de pe Facebook, Twitter sau Instagram, care au #livepeplaja intră în concurs, condiţia fiind să aibă legătură cu vara şi vacanţa la mare.

La final de săptămână, echipa Europa FM va selecta trei dintre cele mai reuşite imagini iar realizatorii lor câştigă câte un gadget sau accesoriu pentru smartphone.

Un participant poate câştiga o singură dată un premiu în cadrul acestei campanii. În cazul în care se aplică un impozit pentru premiu, valoarea acestuia este suportată de Europa FM şi Smart Products.

În această săptămână, postând pe Facebook, Twitter şi Instagram imagini cu #livepeplaja poţi câştiga:
+ Carcasa rezistentă la apă pentru smartphone, testată cu succes și pe Plaja Europa FM
+ Sistem prindere gadget-uri in masina MagicMount™ Vent
+ Selfie stick Z07-2

Câștigătorii din această săptămână ai concursului online #livepeplaja sunt la un click distanță.