Topul obiectelor ciudate confiscate în aeroporturi

Luni, Monica, Vlad şi George au descoperit că imaginaţia călătorilor cu avionul nu cunoaşte limite.

Cei trei matinali au început săptămâna la Europa FM cu un top neobişnuit. De la porumbei ascunşi în lenjeria intimă şi până la alimente îmbogăţite cu droguri, nimic nu pare exagerat când vine vorba de bagajele descoperite în aeroporturile internaţionale.

În 2012, într-un aeroport din Vermont, Statele Unite ale Americii, o femeie a fost reţinută după ce agenţii care au examinat un ruj neobişnuit din geanta ei au descoperit că rujul era de fapt un pistol cu şocuri electrice cu o putere de 350.000 de volţi. In mod evident, femeia a fost nevoită sa cedeze obiectul pentru a putea urca în avion.

Dar rujul pentru autoprotecţie este un mizilic faţă de ce a ascuns un australian în pantaloni. În 2009, acesta a fost reţinut după ce a încercat să introducă în ţară doi porumbei pe care i-a ascuns sub pantaloni. Contrabanda cu animale este pedepsitî în Australia cu maximum 10 ani de închisoare şi o amendă de 58.000 de euro.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce alte ‘bagaje’ neobişnuite au mai fost găsite în ultimii ani pe aeroporturile internaţionale, reascultaţi cele mai tari momente din emisiunea ‘Deşteptarea’ de luni cu un click aici!