Top 3 interviuri video exclusive în 2014 (VIDEO)

În anul 2014, echipa Europa FM a reușit să stea de vorbă cu unii dintre cei mai apreciați oameni din showbizul internațional.

În 2014, Europa FM a stat de vorbă, printre alții, în exclusivitate, cu Andre Rieu, Jackie Chan, dar și cu artista anului în România, Indila. Acestea sunt de altfel și cele mai urmărite interviuri cu vedete pe canalul de YouTube Europa FM.

Pe locul 3 în Top 3 interviuri video exclusive în 2014 se află cel cu actorul Jackie Chan.

‘Când eram tânăr şi nu ştiam nimic, eram un băiat neastâmpărat. Când aveam 20 de ani, deja eram milionar. Cheltuiam banii prostindu-mă.

Caritatea m-a învăţat cum să fiu un băiat bun. Aşa că atunci când fac mai multe acte de caritate, mă gândesc cât de important este să înveţe copiii.

Ştiu că educaţia este bună pentru toată lumea. Copiii care au educaţie îşi pot ajuta ţara, pot deveni nişte oameni folositori, altfel sunt inutili.

De fiecare dată când pot susţine o cauză, o fac. Îmi spun că înainte să mor vreau să fac ceva pentru mine, familia mea, ţara mea, lume, oameni, prieteni’, spune Jackie Chan în interviul exclusiv acordat Europa FM.

Europa FM a realizat singurul interviu acordat unui post de radio din România de actorul Jackie Chan, în cele şase ore pe care actorul le-a petrecut în Bucureşti, în septembrie.

Urmăreşte aici interviul video exclusiv cu Jackie Chan

Locul 2 în Top 3 interviuri video exclusive în 2014 este ocupat de artistul care a reușit performanța de a vinde un număr impresionant de bilete într-un timp record și care a ajuns să programeze de la un concert, nu mai puțin de 5 în 2015, în București. Este vorba, desigur, de Andre Rieu, unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume, revitalizând muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline de extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu

Pe primul loc în Top 3 interviuri video exclusive în 2014 se află interviul obținut de Andrada Burdalescu pentru Europa FM cu Indila, artista anului 2014 în România.

Indila se ghidează în viaţă după deviza: ‘Fă un pas înapoi şi înţelege că în viaţă trebuie să fii fericit pe loc, nu trebuie să aştepţi’.

Se bucură de fiecare dată când îşi întâlneşte fanii şi spune că ‘atunci când trăieşti efectiv acest moment… e magic’.

Click aici pentru a urmări interviul în exclusivitate cu Indila