Tomac: PSD și-a “primit lecția binemeritată”

Liderul Partidului Mișcarea Populară a declarat, după închiderea urnelor, că este un succes prezența la vot de aproape 50%, subliniind că formațiunea politică pe care o reprezintă va avea, la Bruxelles, reprezentanți care vor lupta pentru integrarea României în Europa.

„Este un vot important pentru noi pe care știm să îl prețuim și le mulțumim din sufletul pentru votul dat astăzi. (…) Pentru noi, este un succes mare pentru că această prezență de aproape 50%. Sigur că nu ne gândeam că vom reuși, un număr mare atât de cetățeni să îi mobilizăm să iasă alături de noi, dar această încredere acordată ne bucură enorm, ne responsabilizează foarte mult. (…) Este un vot important, sunt cele mai importante alegeri pe care le are UE și ne bucurăm că partidul nostru va duce la Bruxelles voci credibile care vor lupta pentru unitatea Europei, pentru mai buna integrare a României”, a declarat Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, PSD și-a “primit lecția binemeritată”.

“Așteptăm zilele în care vocea președintelui Traian Băsescu se va face din nou auzită și la Bruxelles așa cum s-a făcut auzită timp de 10 ani cât a fost membru în consiliul european. (…) Domnul președinte este bine, urmărește rezultatele și va ieși în următoarea perioadă cu mai multe declarații și cu privire la aceste alegeri și cu privire la situația de pe scena politică. Dar suntem în contact permanent, ne urmărește sunt convins, în aceste clipe și pe noi pe micile ecrane”, a adăugat Eugen Tomac.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS