Toboşarul lui Prince nu-şi mai poate folosi mâna şi piciorul

John Blackwell, toboşatul care a cântat timp de 12 ani împreună cu Prince, dar şi alături de un număr impresionant de artişti de marcă, a fost spitalizat în Japonia, după ce şi-a pierdut capacitatea de a-şi mai folosi braţul, dar şi piciorul pe partea stângă.

Toboşarul a postat săptămâna trecută un mesaj prin care îşi anunţa fanii că după ce nu şi-a mai putut folosi braţul şi piciorul stâng în timpul concertului din Japonia alături de Nik, a fost dus la spital, unde a fost diagnosticat cu două tumori pe creier.

“Vreau doar să vă anunţ pe toţi că voi învinge. După tot prin ce am trecut şi după toţi aceşti ani, nu există posibilitatea ca eu să renunţ. Continuaţi să vă rugaţi pentru mine. Vă iubesc pe toţi. Nu s-a terminat! Mă voi întoarce”, încheia artistul mesajul său pentru fani.

Noutăţi despre starea de sănătate a toboşarului continuă să apară. Soţia sa, Yaritza, postează regulat pe contul de Twitter şi Instagram veşti despre artist, spunând, de asemenea, că el va rămâne internat în spitalul din Japonia pentru o săptămână, apoi vor pleca acasă unde artistul îşi va continua tratamentul.

Recent, Yaritza a scris că John a început terapia fizică pentru picior pentru a-l putea stabiliza ca ei să poată pleca acasă.

John Blackwell, în vârstă de 42 de ani, a lucrat cu mulţi artişti. A fost toboşarul lui Billy Eckstein, Cameo, Patti LaBelle, apoi s-a alăturat lui Prince în 2000, iar în anul 2006, a mers în turneu cu Justin Timberlake.