Confidenţialitate

Toader Păun, despre Călin Gheorghe: ”La fel ca muzica bună, și oamenii de milioane cred că rămân permanent în mințile și sufletele noastre”

Prima ediție Rock Sessions la Europa FM este dedicată memoriei lui Călin Gheorghe, unul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM  în luna februarie a anului trecut.

Mihai Dinu i-a invitat în program pe cei care au lucrat alături de Călin Gheorghe pe parcursul carierei sale on-air. Toader Păun îi preda ștafeta în fiecare joi, așa că Mihai Dinu a căutat să afle cum a fost întâlnirea celor doi și cum era omul de dincolo de microfonul de radio.

”Pe Călin Gheorghe l-am cunoscut prima dată, în persoană, la Europa FM, deși vocea lui îmi era familiară de multă vreme. Pe ascultătorii Europa FM i-am ajutat să-l cunoască mai bine în Clubul de Seară, când și-a dechis pentru prima dată microfonul la Europa FM …

După primele lui emisiuni, în care avea invitați, plecam împreună cu metroul spre casă, ca să mai prelungim timpul de povești. Pe lângă vocea lui puternică și unică, avea o mulțime de istorii speciale și multe amintiri legate de piesele care au scris istorie în rockul românesc și chiar în cel internațional.

Pe multe dintre ele a apucat să le împărtășească și în direct la Europa FM. Pe altele… nu a mai reușit… îmi vine greu să vorbesc la trecut de Călin Gheorghe.

La fel ca muzica bună, și oamenii de milioane cred că rămân permanent în mințile și sufletele noastre… Mulțumim, Călin Gheorghe!”, a spus Toader Păun, în ediția specială Rock Sessions, de la Europa FM.

Ediția specială în care Călin Gheorge a fost introdus ascultătorilor Europa FM poate fi urmărită aici: