The Who pregăteşte un nou album

Legendara trupă The Who va înregistra un nou album.

Pete Townshend, chitaristul trupei, a compus ‘în jur de 90 de cântece’ pentru un nou album, care va păstra stilul legendar al formaţiei. Solistul de la The Who, Roger Daltrey, este cel care a vorbit despre planurile trupei. Data pentru viitorul album încă nu a fost anunţată.

‘Fără îndoială vom porni în turneu în 2015, acesta va fi şi ultimul. Nu vor fi şi ultimele concerte, ci ultimul turneu, deoarece drumurile ne omoară. Avem nevoie de şase luni să ne revenim. Turneul «Quadrophenia» m-a terminat, a fost ca şi cum aş fi boxat zece runde cu Mike Tyson’, a spus solistul formaţiei, Roger Daltrey, în vârstă de 69 de ani.

The Who este una dintre cele mai importante trupe de muzică rock a tuturor timpurilor, renumită pentru albumele conceptuale ‘Tommy’ şi ‘Quadrophenia’, precum şi pentru hituri ca ‘My Generation’ şi ‘Won’t Get Fooled Again’. În formula ei originală, alcătuită din Pete Townshend (chitară), Roger Daltrey (voce), John Entwistle (bas) şi Keith Moon (tobe), formaţia a activat de la formarea sa în 1964 până în 1978, anul morţii lui Keith Moon.

În acest interval, rockerii de la The Who au devenit faimoşi şi au lansat majoritatea albumelor de studio.