The Rolling Stones revine pe scenă

The Rolling Stones îşi va relua, la Oslo, turneul mondial întrerupt în urmă cu două luni de sinuciderea partenerei de viaţă a solistului grupului, Mick Jagger.

Prima etapă din secţiunea europeană a turneului mondial ’14 on Fire’, concertul de la Oslo al formaţiei britanice a generat o veritabilă frenezie în rândul fanilor norvegieni: 25.000 de bilete, care au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 115 euro şi 310 euro, s-au epuizat în doar 13 minute.

The Rolling Stones şi-a suspendat turneul mondial în luna martie, cu puţin timp înainte de a concerta în Australia, după sinuciderea, pe 17 martie, a partenerei de viaţă a lui Mick Jagger, stilista americană L’Wren Scott, în apartamentul ei din New York.

După Oslo, rockerii din trupa The Rolling Stones sunt aşteptaţi să concerteze la Lisabona, Zurich, Tel-Aviv, la Pinkpop Festival din Olanda, Berlin, Paris, Viena, Düsseldorf, Roma, Madrid şi la TW Classic Festival în Belgia, după care vor reveni în Scandinavia, la Stockholm şi, apoi, la Roskilde Festival din Danemarca, la începutul lunii iulie.