The Newsroom câștigă How to Web Startup Spotlight 2016

The Newsroom” a câștigat premiul pentru cel mai bun startup în cadrul How to Web Startup Spotlight 2016, program de dezvoltare a afacerilor în tehnologie, organizat în cadrul How to Web Conference la Teatrul Național din București.

Startup-ul LiveMon a fost desemnat cel mai bun startup în domeniul securității cibernetice, startup-ul MRise a avut cea mai bună poveste, în timp ce Enty a primit premiul pentru inovație IXIA Innovation Award.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, cele 50 de echipe acceptate în program au participat la peste 600 de sesiuni de mentorat și întâlniri de business și 12 sesiuni de pitching, iar participanții au învățat mai multe despre trendurile în inovație și antreprenoriat în tehnologie din prezentările și discuțiile celor peste 45 de invitați care au urcat pe cele două scene ale conferinței.

Ediția din acest an a reunit circa 50 dintre cele mai bune startup-uri în tehnologie din Europa.

Startup-urile câștigătoare How to Web Startup Spotlight 2016

The Newsroom a câștigat premiul de Cel mai Bun Startup oferit de IXIA Romania

 

The Newsroom ajută creatorii de conținut să distribuie conținut digital  rapid, personalizat și relavant pentru cititori in functie de interesele lor.

Enty a câștigat  IXIA Innovation Award premiu oferit de IXIA Romania

ENTy este un dispozitiv medical folosit pentru a analiza echilibrul urechii interne în vederea corectării și măsurării posturii.

„Noi, la Ixia, am promovat dintotdeauna spiritul antreprenorial și inovația ca un mod de lucru, atât în interiorul companiei, cât și în toate proiectele din mediul de business și cel academic în care suntem implicați. Tocmai de aceea, susținem de cinci ediții competiția Startup Spotlight și credem în potențialul startup-urilor de a inova, dezvolta produse viabile economic și de calitate și de a produce cu adevărat o schimbare în viața utilizatorilor”, a menționat Teodor Ceaușu, Country Manager Ixia România.

LiveMon a câștigat premiul Bitdefender Cybersecurity Award oferit de Bitdefender

LiveMon – tehnologie complexă de monitorizare care generează soluții de identificare și eliminare a amenințărilor care pot afecta serviciile companiilor.

”Securitatea cibernetică este un teritoriu în care este nevoie de inovare continuă. Furnizorii de servicii de securitate sunt într-o cursă contra cronometru împotriva infractorilor cibernetici care lucrează în fiecare zi pentru a găsi noi modalități de a face bani. Tocmai de aceea e important să finanțăm și să susținem ideile noi și ne dorim ca această industrie să se dezvolte și pe noi verticale mai puțin exploatate”, a declarat Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

MRise a câștigat CyberGhost Award pentru cea mai bună poveste, premiu oferit de CyberGhost

MRise – dispozitiv care integrează „Internet of things” în motociclete pentru a trimite notificări despre accidente și pentru a integra o alarmă inteligentă.

”Am venit în România eu însumi ca fondator de startup, în căutarea oamenilor potriviți alături de care să îmi dezvolt compania. Am văzut creșterea spectaculoasă a ecosistemului antreprenoriatului în tehnologie și mă bucur că sunt parte din această comunitate. România are un potențial de business uriaș, iar faptul că anul acesta au fost 50 de startup-uri în programul How to Web Startup Spotlight susține această afirmație.”, Robert Knapp, CEO & cofondator CyberGhost.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare