Confidenţialitate

The Fever, cu Simona Măicănescu, pe 10 şi 11 martie, la ARCUB

După reprezentaţiile de succes în New York, Paris şi Stockholm, spectacolul de teatru The Fever, un one-woman show cu actriţa Simona Măicănescu, va fi prezentat pe 10 şi 11 martie, la Sala Mare a sediului ARCUB, din strada Lipscani, nr. 84-90.
Realizată după un text de Wallace Shawn, în regia lui Lars Noren, piesa se joacă în limba engleză, cu supratitrare în română.

Monolog dramatic de mare forţă, scris între 1985 şi 1990, The Fever este o examinare profundă şi îndârjită a inegalităţii sociale şi a legăturilor dintre bogăţia pe care mulţi o iau drept firească şi sărăcia şi suferinţa care bântuie milioane de vieţi”, potrivit organizatorilor.

Actriţă de origine română, Simona Măicănescu a avut ocazia să lucreze cu regizori precum Silviu Purcărete, Lucian Pintilie, Tompa Gábor şi Andrei Şerban. În anii ’90, s-a stabilit în Franţa, unde joacă atât în franceză, cât şi în engleză.

Biletele pot fi achiziţionate online sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB, la 35 de lei (categoria I) şi 25 de lei (categoria II).