“The Fast and The Furious 7”, filmul cu cele mai multe erori din 2015

Editorii site-ului moviemistakes.com au întocmit un top 10 al filmelor cu cele mai multe erori din 2015.

Pe primul loc, cu un număr de 41 de erori, se află “The Fast and The Furious 7”, incluzând şi o greşeală destul de evidentă, ce apare într-o scenă cu Jason Statham, potrivit contactmusic.com.

“Atunci când personajele participă la funeraliile lui Han, Jason Statham priveşte echipa dintr-un Maserati care are geamuri fumurii. În scena de urmărire care urmează, Maserati-ul respectiv este arătat de două ori, însă geamurile sale sunt transparente, iar un bărbat mascat se află în spatele volanului”, a explicat Jon Sandys, creatorul site-ului moviemistakes.com.

“Scena din spital precizează la început faptul că acţiunea are loc la Londra. Totuşi, pe un panou din afara spitalului apare scris numele oraşului Birmingham. În plus, prizele amplasate deasupra paturilor de spital sunt dispozitive specifice circuitelor electrice din America”, a adăugat Jon Sandys.

“Jurassic World” ocupă locul al doilea în acest clasament, cu 33 de erori.

Pasionaţii de film au observat 21 de erori şi în filmul SF “The Martian”, care s-a clasat pe poziţia a treia.

Noul film din seria “James Bond”,”Spectre”, şi “Mad Max: Fury Road” ocupă locurile al patrulea şi al cincilea, cu 16, respectiv 15 erori.

Topul 10 al filmelor cu cele mai multe erori din 2015 este completat de lungmetrajele “Terminator: Genesys”, ” Ant-Man”, “Fifty Shades of Grey”, “Minions” şi “The Avengers: Age of Ultron”.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS