Confidenţialitate

Termoenergetica: Sunt multe locuri în București unde conductele de apă caldă se pot fisura

Un copil a suferit arsuri la un picior si a ajuns la spital, după ce  o conductă de apă fierbinte s-a fisurat, și a iesit apă clocotită la suprafață. S-a întâmplat fla într-un spatiu verde dintre blocuri în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1.

Termoenergetica avertizează că din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare.

Anterior, poliția a anunțat aseară că minorul căzuse într-o groasă săpată  în Sectorul 1 pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

Angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm.

Pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră și din această cauză pot fi locuri similare și în alte zone din București. Zona a fost împrejmuită cu bandă înscripționată și plasă de protecție.

Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând la un picior leziuni prin arsură”, informează Poliţia Capitalei.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, polițiștii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt.