Teatrul ”L.S. Bulandra” – „Conversație după înmormântare”, în avanpremieră, sâmbătă & duminică

Reprezentațiile au loc de la ora 19.00 la sala STUDIO Space a Teatrului ‘L.S. Bulandra'(Grădina Icoanei).

‘Conversație după înmormântare’, de Yasmina Reza, în regia lui Alexandru Darie, poate fi văzută sâmbătă & luni la Teatrul Bulandra.

Reprezentațiile au loc în Sala Studio Space (Grădina Icoanei).

Astfel, prima reprezentație are loc sâmbătă, 15 noiembrie ( ora 19.00). A doua, este programată luni, 17 noiembrie, la ora 19.00.

Despre piesa Yasminei Reza, unul dintre cei mai montați dramaturgi contemporani din lume, regizorul Alexadru Darie explica într-un interviu publicat recent în revista Yorick:

Conversație după înmormântare e o capodoperă a literaturii dramatice. Nu e o întâmplare că l-am ales acum. Căutam un text în această zonă, care să-i pună pe actori în valoare, iar piesa Yasminei Reza mi s-a părut extrem de potrivită și cu locul ăsta, și cu oamenii, și cu momentul acesta al vieții mele. Este un text cehovian, cu profunzimi extraordinare, care, dincolo de un strat de suspans, ușor polițist, ascunde o poveste senzațională, de care mi-am dat seama în timp ce lucram. Nu vreau să povestesc textul și nici să divulg ceva dinainte, ca să nu stric surpriza, dar am descoperit în piesă, lucrând, un al doilea plan, de care la prima vedere nu ești conștient. Textul face legătura între două lumi, ceea ce mi s-a părut extrem de interesant. Se întâmplă acolo, după acea înmormântare, ceva cu totul și cu totul neașteptat…’

________________________________________________________

Din distribuție fac parte Cornel Scripcaru, Ana Ioana Macaria, Marius Chivu, Dan Aștilean, Camelia Maxim și Daniela Nane.

Scenografia: Octavian Neculia

Muzica: Adrian Enescu.