Confidenţialitate

Te dai COCOȘEL? Află în direct în Deșteptarea cu cine te PUI!

În fiecare dimineață, de luni până vineri, intră în bătălia pentru un premiu fericit: care constă într-un pachet cu Pui Fericit și Cocoșel de Pădure AGRICOLA!

Agricola a fost printre primii producători români care au înghețat prețurile produselor încă de la începutul crizei și a contribuit substanțial pentru dotarea laboratorului de testare COVID–19 din cadrul Spitalului Județean Bacău, precum și dotarea ISU Bacău cu echipamente de protecție (dezinfectanți / mănuși / botoșei…etc.)

Agricola încurajează rețete și experimente culinare diverse pentru descoperirea celor mai delicioase combinații de gusturi.

“Puiul Fericit” a fost creat special pentru consumatorii avizați care doresc să redescopere gustul autentic al puiului de altădată, crescut tradițional, cu hrană 100% vegetală, din care 70% porumb. Datorită texturii si grasimii carnii, ”Puiul Fericit” este ideal pentru ciorbe, supe, preparate la gratar si retete traditional românești.

Cocoșelul de Pădure este primul pui coquelet produs în România. Are un gust deosebit, o carne proaspătă și fragedă de pui hrănit cu porumb. Cine găteste această delicatesă, simplu ori sofisticat, îl face din amator un adevărat chef la el acasă.

Cocoșelul de Pădure este crescut de Agricola în adăposturi de dimensiuni mici, în ferme înconjurate de pădure. Se pretează foarte bine la retețele gourmet sau în momentele în care ai musafiri și vrei să impresionezi.

Gata să răspunzi provocării? Te dai COCOȘEL? Află în direct în Deșteptarea cu cine te PUI!

Înscrie-te acum folosind formularul din această pagină și ai șansa de a fi unul dintre cei doi participanți la concursul zilei din Deșteptarea. Te așteaptă trei întrebări și la final șansa unui premiu gustos de la Agricola.