Taxi sărbătoreşte 15 ani la Sala Palatului

Maia Morgenstern va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 17 martie, în calitate de invitat special al formaţiei Taxi, pentru a sărbători cei 15 ani de activitatea a trupei.

Aniversarea va fi sărbătorită împreună cu fanii în spectacolul ‘Taxi – 15 ani’, care va avea loc în data de 17 martie, la Sala Palatului. Alături de Taxi vor urca pe scenă prieteni şi susţinători ai trupei, în calitate de invitaţi speciali în spectacol. Unul dintre oaspeţii de seamă ce vor însoţi trupa pe scenă este actriţa Maia Morgenstern.

’15 ani e o vârstă dificilă. Adolescenţa e o vârstă dificilă. În prag de maturitate, cred că e momentul să-ţi alegi cu grijă prietenii, să gestionezi cu grijă energia debordantă, să ai parte de înţelegerea adulţilor, a celor care au trecut de adolescenţă. Ce mă leagă de trupa Taxi este o prietenie. Ce mă seduce la trupa Taxi, prin persoana lui Dan Teodorescu, este umorul, autoironia – expresie a unei inteligenţe ascuţite şi înţelepciunea surprinzătoare pentru o vârstă adolescentă, cum este cea de 15 ani’, a declarat actriţa Maia Morgenstern.

Una dintre cele mai iubite formaţii din România, trupa Taxi este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor şi sound. Fondator, compozitor şi textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu şi-a pus întreg sufletul în acest proiect.

Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, şapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-şi spune povestea. O va face în stilul caracteristic, cu autoironie şi umor. De asemenea, trupa va fi însoţită pe scenă de invitaţi surpriză.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti -, dar şi online, pe www.eventim.ro. Preţul biletelor variază în funcţie de categorie: VIP – 150 de lei, I – 120 de lei, II – 80 de lei şi III – 50 de lei.